Як заощаджувати воду та електроенергію

Великі зміни часто починаються з дрібниць! Майже 80 % втрат електроенергії та викидів СО2 від пральних засобів відбуваються під час їх використання, тобто власне в процесі прання в домашніх умовах. Це переважно енергія, потрібна для нагрівання води в пральній машині.

Незначні зміни програми прання й способу завантаження машини можуть значною мірою сприяти сталому розвитку.

Періть у холодній воді та зменшуйте свій вплив на кліматичні зміни

Ми роками вдосконалювали склад засобу Persil, щоб забезпечити високі показники прання навіть при низьких температурах.

Завдяки нашому складу для холодного прання можна прати одяг у холоднішій воді та насолоджуватися чистотою одягу, заощаджуючи при цьому на електроенергії. Крім того, прання за температури 30 °C дає змогу зменшувати ваш вплив на кліматичні зміни. 

Максимально завантажуйте свою пральну машину та заощаджуйте на рахунках за електроенергію

Якнайповніше завантаження пральної машини допомагає заощадити не лише воду, а й гроші на рахунках за електроенергію.

Плануючи прання й сортуючи білизну за станом забруднення, можна більше заповнювати барабан і таким чином витрачати менше прального засобу, при цьому заощаджуючи на рахунках за електроенергію.

Дізнайтеся про свій екологічний слід

Приділіть кілька хвилин, щоб дізнатися, як ваш особистий вибір впливає на ваш вуглецевий слід, скориставшись калькулятором, спеціально розробленим компанією Henkel і Вуппертальським інститутом (Німеччина). За допомогою цього калькулятора можна швидко визначити свій особистий екологічний слід.

Крок назустріч більш чистому довкіллю

  • Наші сертифікати

    Наші сертифікати

    Henkel – першопрохідник в розробці безпечних для навколишнього середовища пральних засобів. Саме компанія Henkel першою підписала документ A.I.S.E. Charter for Sustainable Washing and Cleaning (Хартія безпечного миття й прибирання A.I.S.E.) у 2005 році. Компанії, які приєдналися до цієї ініціативи міжнародної асоціації «Засоби для прання та догляду за оселею», погодилися невпинно поліпшувати свої робочі процеси та щороку звітувати про економічні, екологічні й соціальні здобутки на основі ключових показників.

  • Досконала чистота

    Відповідальність Henkel

    Як першопрохідник сталого розвитку ми прагнемо просування нових рішень для стійкого, безпечного для навколишнього середовища розвитку та відповідального й фінансового зростання своєї справи. Це прагнення охоплює всі галузі діяльності нашої компанії: уздовж усього виробничо-збутового ланцюга.