Поверхнево-активні речовини

surfactants

Цікаві факти

Поверхнево-активні речовини – це основні інгредієнти більшості пральних і миючих засобів. Вони усувають плями з одягу та забезпечують вимивання бруду разом із водою, у яких розчинено ці речовини.


surfactants

Більше про ПАР у Persil

У засобах Persil використовуються дві групи поверхнево-активних речовин.


Аніонні ПАР

Допомагають ефективно усунути залишки забруднення від жирного ґрунту та глини

Неіоногенні ПАР

Допомагають чудово видалити найстійкіші жири

Як ми використовуємо ПАР?  

Для сяючої та тривалої чистоти: Persil використовує ПАР, щоб забезпечувати найкращі результати прання, яких ви очікуєте від засобу, якому довіряєте. Усі наші ПАР повністю біорозкладні.

ПАР можуть бути нафтового або природного походження (наприклад, із пальмоядрової олії). Якщо в основі ПАР – пальмоядрова олія, ми гарантуємо, що її виготовлено з дотриманням матеріально-сировинного балансу RSPO до кінця 2020 року. Це наш крок назустріч чистішому світу навколо. 


З чого їх виробляють?

ПАР можуть вироблятися з нафтохімічних речовин або мати природне походження (наприклад, з пальмової олії). Прагнучи зробити крок назустріч більш чистому довкіллю ми невпинно працюємо над тим, щоб до кінця 2020 року збалансувати всі наші ПАР на основі пальмової олії. Так ми можемо збалансувати джерела інгредієнтів для зменшення впливу на навколишнє середовище, зберігаючи якість та ефективність.

You need to accept cookies to play this video

Знайдіть те, що потрібно саме вам

  • Для чутливої шкіри

    Для чутливої шкіри

    Гель Persil Sensitive розроблено для людей із чутливою шкірою. До складу цих миючих засобів, що не містять барвників та є сумісними зі шкірою, входять спеціально розроблені ароматизатори, що зменшують ризик виникнення алергічної реакції.

  • Досконало чисте прання

    Досконала чистота

    Протягом поколінь ми докладали максимум зусиль, щоб розробляти інноваційні рішення для вашої білизни. Чисті речі допомагають створювати сприятливий простір для вас і вашої родини. Завдяки технології Deep Clean засоби Persil дарують вам досконало чисту білизну.