Досконало чисте прання

Досконало чисте прання – це набагато більше, ніж просто чистота. Добрі справи для власної родини починаються з правильної гігієни. Довіртеся технології Persil Deep Clean для бездоганних результатів прання.

surfactants

Що ми вам пропонуємо

Чиста білизна є важливою для добробуту вашої родини. Завдяки технології Deep Clean усі засоби Persil допоможуть позбавити ваші речі плям. Універсальні порошкові пральні засоби придатними для виведення застарілих або стійких плям завдяки відбілювачу, який вони містять. Вони також придатні для прання білих речей. Засоби для кольорових речей розроблено спеціально для прання кольорового текстилю та одягу. Вони не містять ані відбілювачів, ані оптичних відбілювачів, а отже, запобігають втраті кольору. Гель Persil Sensitive також підходить для кольорової білизни.


surfactants

Коли досконала чистота дуже важлива

Для досконало чистого прання радимо використовувати універсальний порошок Persil. Щоб покращити результати прання в пральній машині, корисно також періодично прати (у звичайних домашніх господарствах умовах – приблизно раз на тиждень) за більш високих температур (наприклад, 60 градусів) із використанням порошкового універсального прального засобу Persil.

Прання в гарячій воді

Цієї рекомендації слід також дотримуватися, якщо хтось удома має заразну хворобу, як-от грип, грибок шкіри, шкірні та кишкові інфекції, або ослаблений імунітет. Перед кожним пранням читайте інструкції на етикетці для догляду за одягом. Крім того, потрібно знати, що пральні засоби з відбілювачем не підходять для кольорових і темних речей.

Надавайте перевагу довгим циклам прання

Все потребує часу. У разі вибагливої білизни уникайте коротких циклів або швидкого прання та вибирайте довші цикли.

Після прання завжди намагайтесь одразу повісити білизну на мотузку або сушарку, щоб запобігти утворенню нових мікробів у барабані через високу вологість від мокрої білизни.

Якщо погода сприятлива, вивісьте білизну сушитися на свіжому повітрі та не використовуйте сушильний барабан.

Досконала чистота в часи коронавірусу

Зверніть увагу, що жоден із наших засобів не захищає від коронавірусу. Наразі не можна проводити жодних комерційних випробувань із новим коронавірусом (SARSCoV-2). Тому радимо звернути додаткову увагу на гігієну вдома, щоб створити сприятливе середовище. Докладнішу корисну інформацію наведено тут:

Знайдіть те, що потрібно саме вам

  • Для чутливої шкіри

    Для чутливої шкіри

    Гель Persil Sensitive розроблено для людей із чутливою шкірою. До складу цих миючих засобів, що не містять барвників та є сумісними зі шкірою, входять спеціально розроблені ароматизатори, що зменшують ризик виникнення алергічної реакції.

  • Досконало чисте прання

    Досконала чистота

    Протягом поколінь ми докладали максимум зусиль, щоб розробляти інноваційні рішення для вашої білизни. Чисті речі допомагають створювати сприятливий простір для вас і вашої родини. Завдяки технології Deep Clean засоби Persil дарують вам досконало чисту білизну.